Resultat =)

Var en chill morgon, skulle inte rida förens kl 11 <3 (a) Men kom lite sent och hann rida fram i drygt en halvtimma, det gick bra =) Sen in och rida LC:1. Var lite halvt onöjd, vägrna var inte de vackraste och sånt, men sen tänkte jag att vafan det här är första gången du tävlar Sally, och även den första dressyrtävlingen utanför bork!! Jag fick 55,18% på den ritten, nöjd!! =)

Sen hade jag mer tid till nästa start som var kl 3, såchillade och tittade på laget och den lilla skitponnyn fargo... =) Sen försökte vi knoppa Sally men det gick ju inte för allt blev så skevt så vi drog ut knopparna och jag började rida fram istället. Denna gången hade jag en timma och övade på mycket övergångar och DAMN vilken galopp det var på framridningen :O Supernöjd över den! Sen in för att rida LB:1 i ridhuset, Sally blev lite rädd för domarbordet men de löste sig =) Sen red jag och Sally en riktigt fin runda!! Glada och lugna var vi! =D I högergaloppen orkade hon inte riktigt och sprang lite men annars bra i galoppen också! Resultatet på den rundan blev 52,41%. Först lite chockad men sen tänkte jag på att dessa domarna hade inte sett utvecklingen från början till nu, och i deras ögon kanske det såg "dåligt" ut men jag är riktigt nöjd och jag tycker att det är det som räknas!! =)

Sally var riktigt go att ha med på tävling, sprang på transporten alla tre gånger, gick jättelugnt ut, lugn på tävlingsplatsen, ja behaglig =)

Imorgon ska jag träna för Monika med Sally, efter det vet jag inte riktigt hur jag ska göra om jag ska fortsätta rida Sally. Hon är en kanonponny att rida men jag måste tänka på mig själv och skolan, och ofc Spice, vi går in i en högre fas i hennes rehabilitering på måndag. Men somsagt, jag vet inte hur jag ska göra med Sally.

Har inga bilder på Sally så ni får nöja er med lite random pics =)

 Det kallas kärlek <3

Comeback...

Försöker blogga igen... Får se hur detta ska gå =)

Spice har ju haft en inflammation i senskidan i kotan så har skrittat i 6 veckor nu, tre veckor promenad och tre veckor i sadeln =D På måndag ska jag börja få trava <3 Min och Spices relation har bara blivit bättre =D Men nu när hon får päls är hon jättekänslig i huden och pip och sparkar är rätt vanligt, dock har hon inte siktat mot mig =) (a) Jag älskar lilla bebis!

Så istället har jag ridit Spice helsyster, Nässlehults Salsa de Pepita, mor till den nuvarande bästa 4-åriga hopponnyn =) (a) Mitt mål är att kunna genomföra en dressyrtävling med henne, vilket är precis vad jag ska göra imorgon, taggad! =D Har ju inte kunnat vara med på de två första omgångarna av diverse anledningar, men nu kör vi! =D
Idag har jag gått ut på en runda i mörkret och den stigande nästan-fullmånen =) Riktigt bra var hon, känns bra! =D Ska inte skriva så mycket mer men ger iaf den tänkta outfiten hehe =)

Jag:
Ventilationshjälm från Hööks
Vit tävlingsskjorta från Equiline
Svart kavaj...
Plastrong fån Eton
Vita ridbyxor från Domingo
Ridstövlar Horsehead junior

Sally:
Träns m. tredelat bett
Vitt schabrak från Showmaster
Svart Stübben Laurus dressyr

Lägger ut en bild på spice som Victoria (www.victoria-81.blogspot.com) tagit.

 Fiin spice <3

RSS 2.0