Uteritt m.m

Igår var jag större delen av dagen i rånnaväg, vilket förde med sig att jag inte hann rida med becky =( Jag har en seg familj, mig inkluderad... Men jag hann rida, kom till Grimsås, det var kor där, och spice har ju lite koskräck hehe =) Men sen efter det åkte jag och mamma för att säga ett sista farväl till Bexie som blev avlivad igår, hon hade brutit bäckenet, jag vill inte gå in på det mer än så, men det är så jävla tragiskt, en så sjukt fin nordis var hon! =´( Hon lämnade efter sig två avkommor, den ettåriga Belinda och den två månader gamla Brolle/Silversurfaren/killen. Hans matte måste nu vänja honom vid stomjölksersättning, hoppas det löser sig! Men kan inte direkt fatta att Bexie är död...

Idag gick jag upp och jag o mamma åkte iväg till kungsbacka för att köpa stomjölksersättning, till fölet, sen stannade vi kvar för att försöka få i han det också, lilla gubben... Det innebar lite förseningar men jag och Becky red ut! Omg vad kul vi hade!!! =D Haha vi har dödat måånga blinningar! Rätt åt dom!

När jag kom hem fick jag reda på att vi skulle åka till Danmark över dagen imorgon. Så det är bara att packa! Mest badkläder men vi ska ta med oss lunch, mums!

Måste sticka, lägger in ngn bild =)

Hejdå!=)

Regnigt...

De senaste dagarna har vart kuliga, den 3 juli var jag på tornerspel I gräfsnäs, alla bilderna finns på facebook men här är en på en av snygginghästarna =D


Sen den 6 juli var jag och mamma iväg på Falsterbo, alla bilderna finns också på facebook. Det var sjukt kul! Fint väder! Kommer dit och in på mässan och direkt köper Svarta Roeckl-handskar, vita Kingsland-ridbyxor, 11 nummerlappar och två Schockemöhle-schabrak, hopp, marin och caffe latte =D <3 Går in och tittar på showen, Young Riders final =D Sen titta på dressyren, såg en hingst, dreggel =D Sen vart de att titta på ponnygalopp med en massa shettisar och ett par Welsh, det bästa på programmet alltså! Det var bara en unge som höll sig kvar och hon vann! XD En shettis (som var typ släkt med Fargo och var aslik honom) sprang runt och vägrade bli infångad i nästan en kvart, haha! XD Arrangörerna tyckte inte heller att det skulle vara ett ärevarv, kan man förstå haha!
Sen var det Ponnykür och Hunting, häftigt! =)
Sen var det lite mer shopping. Köpte en Kingsland T-shirt, Kingsland Regnjacka som är genomskinlig, lädergrimma och en Falsterbo-piké. Nöjd med mina köp! =D


Igår red jag med Becky för Victoria, min jättebra tränare! Hon tyckte att Spice inte direkt var lik sig, att hon var inne i ett skal. Det är svårt att förklara men efter att massa beröm, galopprejs och att Victoria suttit upp på henne så lossnade det och hon blev som vanliga spice igen =D Men jag har märkt att hon har problem med vänstra sidan, hon liksom viker sig och vippar åt vänster hela tiden, kan bero på att jag omedvetet lutar mig åt det hållet men har ingen aning, får helt enkelt träna på det =) Har fått jättemånga bilder av Victoria men orkar inte lägga upp dom nu så tar några bilder som mamma tagit. =)
 Och här har det lossnat, syns kanske? xD =D

Imorse red jag ut en tur, hon var mysig, gillade att galoppera =D Ska till sommarstugan, brorsan är försenad så måste vänta, lite surt, jag och becky hade ju tänkt att rida men familjen hade ju tänkt att åka tidigt men om han ändå skulle ha blivit såhär sen så kunde jag och becky kunnat rida =( Det är mammas födelsedag och hon ville till rånnaväg så då fick vi göra det =)
Ciao!


Whatalhaa?? Ingen rubrik...

Ååh vilken härlig daag! Fast utan sol...

Igår var jag med pappa till farmor&farfar och klippte gräset och sånt, fick 100 kr för det, hehe =) <3

Idag har spice fått nya skor, hon var väldigt hängig pga vaccinationen så red inte en ut en stor runda direkt. Åkte med till Borås och det blev en del hem, kläder, ridkläder, ett täcke, en ring och navelsmycken <3 Sparar iaf till FHS, här ska det köpas stuff =)

Har inte så mkt mer att berätta, hejdå =)

 Ni får den igen för den är så ball =D


RSS 2.0