TREA!!!! =DD <3

Gick upp sjukt tidigt, äta frukost och sånt. Sen dra upp till spice, trodde först hon var sjuk, hon ville inte ha godis och hon hade knappt druckit något vatten =/ Men hon var pigg och kry så vi lastade in henne i transporten ändå =)

2 timmars resväg till Floby, brumm, brumm....

Väl där sprang jag iväg och gick banan, ganska lätt =) Ta ut spice, försöka utan framgång få i henne lite vatten men hon tyckte att tävlingsplatsen var jätteintressant! Träffade Lina och vi red runt lite innan vi skulle in på framridningen =)

1:a rundan=
Framridningen: Äckligt varmt!!! Ridhuset är liksom ett enormt tält ochmånga svettiga hästar plus suupervarmt ute så blev det nästan outhärdligt! Men fin spice! =)
Framhoppningen: Kändes lite halvt seg x) Men hoppade jättenice och satt och taggade henne hela tiden!
Banan: Seg som en sengångare men jäklar vi kom runt!!! Dubbelnolla och åtta, precis utanför placering! Somsagt ganska seg men bra känsla!!

Ta in spice i transporten mellan de två klasserna, med så mycket som möjligt öppet för att vädra i transporten, där inne var det faktiskt ganska svalt =)

Tar ut spice, jag o lina rider runt lite igen =)

2:a rundan=
Framridningen= Gjorde inte speciellt mycket, fick igång henne mest, kändes riktigt fin! <3 Fortfarande supervarmt i ridhuset!!!
Framhoppningen: Mer taggad! Fina språng, hade börjat bli lite djupt så hoppade inte mer än nödvändigt, alltså tre språng! Tagga!
Banan, grundomgången: Fortfarande rätt seg men det gick sakta men säkert! Nolla här, vidare till omhoppning!
Banan, omhoppning: Innan omhoppningen stod vi och svampade av spice i skuggan, visste inte riktigt när det var min tur men det visade sig att det var näst sist av alla c-ponnyer! Hon var mycket mer taggad nu, kanske beror på sockerbiten hon fick innan! =D I framhoppningen blev det bara två omhoppningssvängar och sen in på banan, hehe hon kändes fortfarande segare än normalt men satsade därför på snäva svängar, som ledde till en tredjeplats!!! =DD

Seriöst, tredjeplacerad!! På våra tre år tillsammans har jag och spice aldrig blivit så högt placerade! <3 Så UNDERBART!!!! =DD

Ojoj en hel bibel, guldstjärna till den som orkat läsa! Nu ska jag gå runt och njuta av vädret, imorgon vankas det uteritt för på måndag och tisdag så blir det monika-träning! Då är det bra att spice får vila sig lite och få mjölksyran ur musklerna! =)

Ska snaart lägga upp bilder, vi sees! =D
 Tänk att det faktiskt funnits snö!!! (a)

Kommentarer
Postat av: becky :)

GRATTIIIIS! :DDDDDD (LLLLLLLL)

2011-06-04 @ 22:40:46
URL: http://shinyriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0